BUKET AYDIN İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

BUKET AYDIN İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Buket Aydın’ın Kanal D’den kovulması ile ilgi çıkan haberlerin bir kısmına erişim yasağı getirildi.

Demirören Medya’nın Buket Aydın’ı Kanal D’den kovma girişiminin Ankara’ya takıldığı iddia edildi. 

Aydın’ın Kanal D binasından güvenlik görevlileri tarafından zorla çıkartıldığı haberlerinin basında yer almasının ardından Ankara’da bir AK Parti’linin devreye girdiği iddia edilmişti.

Buket Aydın’ın kovulma iddialarını yalanlayarak “Pazartesi günü işimin başındayım” açıklamasından sonra, Bir AK Partili yetkiliyi devreye sokarak işe geri döndüğü Medyaradar adlı haber sitesinde iddia edilmişti.

Buket Aydın'dan yeni açıklama 'Yeni saatimiz 19'da'

Bu haberde Buket Aydın’ın neden kovulduğu ile ilgili ayrıntılı bir haber yapılmış ve bu haberde Buket Aydın’ın Kanal D’den kovulmasını isteyen kişinin Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören olduğu iddia edilmişti.

BU HABERE ERİŞİM ENGELİ

Revna Demirören’in Buket aydın ile ilgili işten kovulma ve gerekçelerini detaylı anlatan bu habere haberi yayımlayan sitelerde erişim yasağı getirildi.

Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in tepki gösterdiği olaydan sonra işten atılması ile ilgili baskı yaptığı iddiayı detaylandırarak yazan haberlerin ilgili bölümlerine Demirören Demirören Medya tarafından erişim yasağı getirildi.

 

İşte ilgili haberler 

 

buket-aydin-siyasetcafe.jpg

buket-aydin-siyasetcafe-haber.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.