Emin Çapa'nın açıklaması yalan çıktı! 'Oradan bakınca salak gibi mi görünüyorum'

Emin Çapa'nın açıklaması yalan çıktı! 'Oradan bakınca salak gibi mi görünüyorum'

CNN Türk'ten kovulduktan sonra hükümete olur olmaz eleştiriler getiren Emin Çapa, “Seçmen kaydımız silindi” diyerek algı oluşturmaya çalışmıştı. Çapa'nın algısı yalan çıktı. 

CNN Türk’ten kovulduktan kendisini gündemde tutmak için enteresan çıkışlar yapan Emin Çapa, şahsi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

23 Haziran İstanbul Seçimlerine giderken algı oluşturmak istemiş ve eşiyle birlikte seçmen kayıtlarının silindiğini iddia etmişti. 

'YSK SİTESİNDE SEÇMEN DEĞİLİZ'

Çapa sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“İnanamayıp defalarca tekrar tekrar baktım. Kendi kendime, ‘Aynı şeyleri yapıp farkı sonuçlar alamazsın’ diye diye üstelik. Hepiniz seçmen sorgulamaya girin. YSK’nın internet sitesine göre ‘seçmen’ değiliz. Her seçim olduğu gibi internet üzerinden kaydımıza baktık ve bu sefer eşim de, ben de yokuz. Nasıl yani? 1.5 ayda dijital kütükten sildiniz mi bizi? Nüfus Müdürlüğü yolları göründü.”

emincaba-secmen-twit.jpg

'ORADAN BAKINCA SALAK GİBİ Mİ GÖRÜNÜYORUM'

Bir takipçisi Emin Çapa’ya, “Hocam, e-Devlet’ten kontrol edin. Orada görebilirsiniz. Milleti galeyana getirmeyin boş yere.” şeklinde cevap verdi. 

Çapa ise bu cevaba sinirlenerek nasıl göründüğünü  kanıtladı:

“Dostum oradan bakınca salak gibi mi görünüyorum? Ayrıca, galeyana gelmeliler ve koşarak durumlarını kontrol etmeliler. Yoksa niye yazayım kendi işimi burada? Kendim halleder, işime bakarım. Ama çevremde bir sürü bu durumda insan var.”

emincaba-salak-twit.jpg

EMİN ÇABA'NIN SEÇMEN KAYDI BULUNUYOR 

Emin Çapa’nın, kimliğini açıklayamadığımız bir arkadaşı CHP’nin seçmen sitesine girerek Çapa’nın seçmen kaydını sorguladı ve çıkan sonucun ekran kaydını çekti. CHP’nin e-Seçmen sitesine göre Emin Çapa sisteme kayıtlı ve İstanbul Beşiktaş’ın Kültür Mahallesinde bulunan Mehmet Ali Büyükhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 1227 NO’lu sandıkta oyunu kullanma hakkı olduğu çıktı. 

emincaba-secmen.jpg

"DAHA NELER NELER OLACAK KİM BİLİR"

Solakların bir araya gelip, Çapa’nın mesajının altında aynı yalanı devam ettirdiği görüldü. Bir kullanıcı işi biraz daha abartarak, “Boşuna seçimi iptal etmediler sayın Çapa. Daha neler neler olacak kim bilir.” ifadesini kullandı.

VATAN MÜDAFAASIYLA DALGA GEÇTİ DOLAR SEVİCİLİĞİ YAPTI 

15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde sokağa çıkarak destan yazan kahramanları ağzına dolayan sözde ekonomist yazar Emin Çapa, şunları söylemişti:

“Dolar 3,6'yı aştı. Ne oldu, dolar sevgisi vatan sevgisini geçti mi? "Tankların önüne yatarız, dolarımızı satmayız" mı? Kahramanlar nerede?”

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.