FETÖ'nün İmamoğlu sevinci

FETÖ'nün İmamoğlu sevinci

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alarak göreve başlaması firari FETÖ'cüleri sevindirdi.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart mahalli seçimlerden 16 gün sonra mazbatasını alarak göreve başlaması firari FETÖ'cüleri sevince boğdu.

İmamoğlu'nu tebrik için yarışan FETÖ'cüler, sosyal medya hesaplarından "İstanbul bekle bizi" mesajları paylaştı.

Yeni Şafak'ın haberine göre, MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin hakkında yakalama kararı çıkartılan Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni firari Can Dündar, İmamoğlu’nun fotoğrafını paylaşarak, “Boşuna çekilmedi bunca acılar, İstanbul Bekle bizi... Ekrem İmamoğlu başkan” ifadelerini kullandı.

can-dundar-siyasetcafe-001.jpg

FETÖ'nün medya sorumlularından Bugün TV eski Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, İmamoğlu’nun İBB devir teslim töreninin canlı yayın videosunu paylaşarak “İlk kez canlı izliyorum.. Şu an itibariyle resmen başkan” ifadelerine yer verdi.

tarik-toros-siyasetcafe.jpg

FETÖ üyeliği suçundan kırmızı bültenle aranan Hakan Şükür “İstanbul Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun süreç boyunca yaptığı sabırlı ve birleştirici konuşmalarından dolayı tebrik ediyor, zor görevinde başarılar diliyorum” dedi.

hakan-sukur-siyasetcafe.png

 

ERDOĞAN'A SALDIRDI

FETÖ’cü Savaş Genç de “Türkiye geç olsa da büyük yanlıştan döndü. Umarım bu hamle itiraz sürecini işletmek için atılmış stratejik adım değildir. An itibariyle Türkiye erken seçim sürecine de girmiştir. Üç ilde yenilen Erdoğan 2023’e kadar sarayda oturamaz. Birgün herşey 31 Mart akşamı başladı denilecek” mesajını paylaştı.

savas-genc-siyasetcafe.jpg

FETÖ’nün tetikçiliğini yapan İhsan Yılmaz, “CHP bunu Kürt, Alevi, dindar, gayrimüslim herkes için deseydi, belki de AKP diye bir şey hiç olmayacaktı. İnşallah bundan sonra gerçek sosyal demokrat olur da ülke biraz normalleşir. Keşke” dedi.

ihsan-yilmaz-siyasetcafe.jpg

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.