Gökçek’ten AK Parti’deki kripto FETÖ’cüler açıklaması

Gökçek’ten AK Parti’deki kripto FETÖ’cüler açıklaması

Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu seçimde AK Parti içine sızan kripto FETÖ’cülerin AK Parti ve Cumhur İttifakı aleyhine görev yaptıklarına %100 inanıyorum” dedi.

Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek seçimlere hile karıştırıldığı iddiasıyla halen sonuçları belli olmayan İstanbul ve Ankara sonuçlarına dair bir açıklama yaptı. Gökçek yaptığı açıklamada son seçimlerde AK Parti içine kripto FETÖ’cülerin olduğunu belirtirken, bunları deliller ile ifşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Melih Gökçek twitter hesabından yaptığı açıklamada kripto FETÖ’cülerin sandıklara sızdıklarını seçim sonuçları gerçekleri ile ortaya çıktığında halkı sokağa çağıranların yine aynı FETÖ’cüler olduğunu söyledi.

Melih Gökçek twitterden yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu seçimde AK Parti içine sızan kripto FETÖ’cülerin AK Parti ve Cumhur İttifakı aleyhine görev yaptıklarına %100 inanıyorum. Seferber olmalıyız. Delilleri ile (bu olmazsa olmaz şart) bu kişileri ifşa edip, aramızdan atmalıyız. Bu her ak partilinin tartışılmaz görevidir.

Bakın şimdi bu twitin altında FETÖ’cüler nasıl cıyaklayacaklar. Nasıl algı yönetimi yapmaya çalışacaklar. Pislik atanların twitlerini kontrol edin kripto FETÖ’cü olduğunu görürsünüz. Biz de bunların yüzlerine onların attığı twitlerin altına kripto olduğunu söyleyerek vurmalıyız.

Sandıklara sızdılar. Kâğıt üzerinde oynamalar, sandıkta çeşit çeşit hileler yaptılar. Şimdi oylar yeniden sayılmaya başlanıp gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca “elimizden seçimi alıyorlar” diyerek halkı sokağa kışkırtıyorlar. Kim bunlar? Zerre şüpheniz olmasın, bunlar FETÖ’cüler.”

gokcek-kriptofeto.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.