İddiaların odağındaki Ekim Alptekin, Celal Eren Çelik'e konuştu! Artı1'in sahibi mi?

İddiaların odağındaki Ekim Alptekin, Celal Eren Çelik'e konuştu! Artı1'in sahibi mi?

Artı1'in finansörlerinden olduğu iddia edilen Ekim Alptekin, Siyasetcafe yazarımız Celal Eren Çelik'in Youtube kanalında sorulara cevap verdi.

Yılmaz Özdil'in Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla Sezgin Baran Korkmaz'ın para vererek Uğur Dündar'ın da kuruluş döneminde yorumculuk yaptığı Artı 1 TV'yi kurdurduğu yönündeki iddiası tartışma yarattı.

Yılmaz Özdil, Artı1 TV'nin kuruluşunda finansörün Sezgin Baran Korkmaz'a yakın iş adamı Ekim Alptekin olduğunu söylüyor. Alptekin, Aslı Aydıntaşbaş'ın eski kocası...

SBK Holding, geçmişte Ekim Alptekin başkanlığındaki Türk- Amerikan İş Konseyi'nin üyesi ve önemli sponsorlarından birisiydi. 2017 Mayıs ayında konseyin düzenlediği konferansta Korkmaz, "Bulunduğum yere sayesinde geldim." diyerek Alptekin'e teşekkür etmişti

Artı1'in finansörlerinden olduğu iddia edilen Alptekin, Siyasetcafe yazarımız Celal Eren Çelik'in Youtube kanalında canlı yayında sorulara cevap verdi.

 

Celal Erene Çelik'in Ekim Alptekin'in inşaat şirketinin Artı 1'e reklam vermesini hatırlatması üzerine şunları söyledi:

 

"Artı Bir'i ben kurdurmadığım gibi bir kere reklam verdim, bir kere de davet üzerine uğramışım. Tuncay Mollaveyisoğlu'nu bile tanımıyorum, bugün tanıyorum. Varsayım üzerinden konuşuyorlar.

Buraya gidip geliyormuş dediler, ben gidip gelmiyordum, bir kere gitmemişim. Bunu ispatlasınlar. İtibarlı gazeteciler oturmuşlar... Satın alma gerçekleştirmemişim, yayın politikasına karışmamışım, finansmanına katılmamışım, kaç kişi çalışıyor bilmiyorum. Altan Ertürk adlı bir arkadaşımız Türkiye'nin bağımsız basına ihtiyaç var demiş, reklam bütçesini buraya aktarır mısınız, dedi, tamam dedik biz de buna. 

Benim ismim bu programda neden geçti, hem saygın iş adamı dediler, hem de namert dediler. Uğur Dündar'ı anlıyorum çok sinirlendi kendisi ama benim de çocuklarım var. Yüreği varsa çıksın karşıma dedi Uğur Bey, kendisine mesaj attım, yayına bağlanmaya çalıştım, ismimi kodlayarak verdim. Cevap hakkımı kullanmak istiyoruz dedim, dönmediler. 
Birkaç milyon TL destek verdim. Bugün bana sorsanız bir kuruş vermezdim. Gizli sahibi olduğum iddiası nereden çıktı, belli değil. Benim size ne kötülüğüm oldu, tutmadığım bir söz mü verdim? Siz ne hakla gecenin bir saati, bütün ailemi zan altına bırakıyorsunuz."

 

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.