İmamoğlu: Kaz bile beni kutlamaya gelmiş 

İmamoğlu: Kaz bile beni kutlamaya gelmiş 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy sahilinde yaptığı YSK'nın İstanbul kararı değerlendirme konuşmasında, "Beni kutlamaya mı geldiler? Kaz bile beni kutlamaya gelmiş" dedi.

Mazbatasını alarak göreve başlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul seçimindeki şaibe iddialarına karşın, "Aynı sandığa atılan oyda, büyükşehir belediye başkanlığı oylamasında şaibe var diyorlar. Buna kargalar bile güler. Karga var mı burada? Gülme sesini duydum karganın..." diye değerlendirdi. 

"KARGA VAR MI BURADA?"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy’de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da dile getirilen ‘İstanbul seçiminde şaibe var’ iddialarına ilginç bir açıklama yaparak cevap verdi. İmamoğlu kendini dinleyen taraftar ve basın mensuplarına karga demeye getirdiği açıklamasında, ”İstanbul’da meclis üyesi oyunu bize verdiler bu yüzden çoğunluğuz’ diyorlar. Aynı sandığa atılan oyda, ‘büyükşehir belediye başkanlığı oylamasında şaibe var’ diyorlar. Buna kargalar bile güler. Karga var mı burada? Gülme sesini duydum karganın” dedi.

"KAZ BİLE BENİ KUTLAMAYA GELMİŞ"

İmamoğlu açıklamasına yine enteresan hayallerle devam ederken, kazların bile kendisini kutlamaya geldiğini iddia ederek şöyle konuştu: "Bu memleket ne çektiyse partizanlıktan kötü dilden çekti. Ramazan ayı aydınlanma, arınma ayıdır. Bütün dualarınız kabul olsun. Ya kurban olayım burada kazın ne işi var? Beni kutlamaya mı geldiler? Kaz bile beni kutlamaya gelmiş. Bütün canlılar öyle ya da böyle bizim. Topalmış değilmiş bizim umurumuzda değil."

İMAMOĞLU İŞARET Mİ VERDİ?

Öte yandan CHP'li Ekrem İmamoğlu, İBB binasından bir militan gibi afiş asıp omnlara karşı el selamı gönderen fotoğrfı dün akşam 23.16'da yayınlayan CHP'li Ekrem İmamoğlu twitter hesabına açtığı tag adı olarak 'Ever her şey çok güzel olacak' sözleriyle paylaştır. Paylaşımın YSK'nın İstanbul görüşmesinden bir gün önceki gece olması dikkat çekti. Ayrıca paylaşılan fotoğraf militarist olarak algılandı. 

imamoglu-ibb-001.jpg

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.