Koç ailesinden dikkat çeken Ekrem İmamoğlu ziyareti

Koç ailesinden dikkat çeken Ekrem İmamoğlu ziyareti

Fethullah Gülen ile Gezi olaylarında ananas şifresi ile konuşmaları ortaya çıkan Koç ailesi yine Gezi eylemlerine tam destek olan ve yine kripto FETÖ'cü iddialarındaki CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. 

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Levent Çakıroğlu'nun da yer aldığı ziyaretin nezaket amaçlı olduğu bildirildi. Daha önce FETÖ elebaşı Gülen ile ananas şifreli görüşen Koç aile temsilcilerinin YSK'nin İstanbul seçimleri konusunda kakar aşamasının son günleri yapılması ise oldukça dikkat çekti. 

koc1.jpeg

KOÇ'LARIN İMAMOĞLU İLE GEZİ KARDEŞLİĞİ BULUNUYOR

Gezi olaylarına desteği ile çok konuşulan Koç ailesinin son veliahtı olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, yine Gezi eylemlerine tam destek olan ve kripto FETÖ'cü olduğu söylenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. 

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından nezaket denildiği görüşme sonrası Koç ve Çakıroğlu, İBB binasından ayrıldı. 

koc-imamoglu.jpg

FETÖ ELEBAŞI İLE ANANAS ŞİFRELİ KONUŞMAYLA GÜNDEME GELMİŞLERDİ 

Gezi olayları döneminde FETÖ'nün ananas mesajlarının sırrı çözüldü. FETÖ üyelerinin aralarında ananas diye bahsettikleri şey ananas kolilerine gizlenen altınlar olduğu ortaya çıktı.

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yürütülen FETÖ/PYD soruşturmasında, Fethullah Gülen'in talimatıyla TUSKON tarafından 2000 yılında başlatılan Afrika açılımıyla, örgütün altın ve elmas kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı.

FETÖ'cü işadamlarının Afrika ülkelerinden yasa dışı yollardan getirdiği altın ve elmasların Koza Altın İşletmeleri A.Ş üzerinden aklandığı anlaşıldı.

'ANANAS GÖNDERDİM' DEDİĞİ SES KAYDI

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in kalp krizi sonucu hayatına kaybeden işadamı Mustafa Koç'a ananas gönderdiğine dair ses kayıtlarının internete düşmesinden sonra, örgütün kendisini konuşmaması konusunda tehdit ettiğini anlatan gizli tanık Deniz', "Çünkü örgüt adına elmas ve altın getirenlerden biri de bendim. Ankara plakalı siyah bir arabada iki kişi yanıma gelip 'çoluk çocuğun var, sakın konuşma' dediler. Bunun üzerine ilk önce BİMER'e yazdım, sonra savcılık ifademe başvurdu. Tüm detayları anlattım" diye konuştu.

Gezi olaylarında 1 Kasım 2013 tarihinde FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ile üst düzey bir örgüt yöneticine ait ses kaydı internete düşmüştü. "Uganda'dan ananas gelmiş" diye başlayan tapelerde geçen 'ananas'ın, 'elmas' olduğu gündeme gelmişti. FETÖ'nün işadamlarına gönderdiği 'ananaslar' dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından de gündeme getirilmiş ve eleştirilmişti.

İŞTE FETÖ ELEBAŞI GÜLEN'İN ŞİFRELİ ANANAS KONUŞMASI 

Görüşme Tarihi: 1 Kasım 2013

- Alo

- Aloo

- Tamam bir görüşeyim dedi ama uzun olmasın tamam mı

- Tamam

- Fethullah Gülen: Efendim.

- Hürmet ederim efendim inşallah daha iyi afiyettesinizdir

- Fethullah Gülen: İnşallah

- Bu Aziz Bey vardı efendim. O gelecek olan beyefendi. Pasaportunu elden almak için rica etti.Pazartesi günü verecekler

- Fethullah Gülen: Kimin dediniz?

- O Bursa'dan gelecek olan Aziz Bey. Osman Hoca söylemişti Hocam.

-Fethullah Gülen: Ha Tamam evet hatırladım evet tamam peki

- Ali Sabancı'yla beraberdin dün Hocam. Çok Selamları var. Sağlığınızı sıhhatinizi sordu. En çok da o arayıp sordu bu süreçte. Ceyda Hanım bir mektup verdi. O da o şekilde telefonla olmayabilir dedi.Turgay Ciner Bey'e uğradık bugün. Hasan beyle bir koşe yazarının menfi yazı yazma durumu vardı. Onu öğrenmiştik. Kendisini aradık. Bizzat devreye girdi. Bu gazetede aleyhinize hiçbirşey çıkamaz dedi. Hepsi bunların 'Hizmet Müessesesi' dedi. Büyüğümüzün (Fethullah Gülen) aleyhine de ben burda bir şey çıkartmam dedi.Öyle güzel bir görüşme geçti efendim kendisiyle.

- Fethullah Gülen: Çok iyi. Allah Razı olsun

- Bu dostlarımıza Uganda'dan ananas falan gelmiş. İşte efendim onlara göndermiştim. Bugün teşekkür mektubu yazmış o Koç. Adamı da aradım. Yardımcısıyla görüştük. Bu iftar meselesini de orada tekrar görüşürken Mustafa (Koç) Bey'in Adnan Bey Polat'ın aramasından rahatsızlık duyduğunu ifade etti efendim. Ben Süleyman abiyle de paylaştım bunu, söyledim kendisine. herhangi bir şey olursa ben görüştüreyim, Federasyon Başkanı'nı da tanıştırdık zaten dedim. Siz arada kalacak olursanız bizim üstümüze atın en azından. Siz kötü olmayın Adnan Bey'le dedim. Böyle bir şey çıktı ortaya hocam.

- Fethullah Gülen: Meseleyi çözün bence. Yumuşakça inşallah.

- Birde efendim rafineri meselesini ben şeye götürmedim. Koç'a. Fatih Baltacı Bey o ortağı olan iki ayrı ülkedekilerle görüştü. İlgilenmiyorlar. Akın İpek Bey'e söyledim. O da ilgilenmiyor. Bu ayın 8'inde de müraacat etmek için son tarihi. Onlara bildirelim mi bunu Koç'a . Başka bir alternatif gelmedi aklımıza.

- Fethullah Gülen: Evet olabilir bence de. Gönüllerinize girmiş olursunuz.

- Başüstüne hocam.

- Hürmet Ederim. Allah'a afiyetler versin inşallah"

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.