İmamoğlu'nu Atatürk yaptılar: "Şaka mısın sen yalama"

İmamoğlu'nu Atatürk yaptılar: "Şaka mısın sen yalama"

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, CHP adayı Ekrem İmamoğlu için 'Bugünün Atatürk'üdür' demesi büyük tepki çekti. Cumhurbaşkanı Müşaviri Karakurt, "Şaka mısın oğlum sen" diyerek tepki gösterdi. 

Seçim itirazları devam ederken İl Seçim Kurulu tarafından mazbata verilerek İBB'de göreve başladıktan sonra YSK, başvuruları görüştükten sonra iddiaları doğrulayarak seçimde usulsüzlük nedeniyle İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı verdi. 

Bir çok komedyen ile birlikte Athena'nın solisti Gökhan da Ekrem İmamoğlu'na destek çıktı. Gökhan, İmamoğlu için "Bugünün Atatürk'üdür" dedi.

"ATATÜRK'TEN SONRA SANCAĞI ELİNE ALMIŞTIR"

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'li Ekrem İmamoğlu için "10 Kasım 1938'den bu yana ilk defa bir siyasi; duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır!" yorumunda bulundu.

"BUGÜNÜN ATATÜRK'ÜDÜR KENDİSİ"

Özoğuz paylaşımında, "10 Kasım 1938'den bu yana ilk defa bir siyasi; duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!" ifadelerini kullandı.

GÖKHAN'A BÜYÜK TEPKİ 

Athena Gökhan'ın, destek vermek için yaptığı paylaşım, "Bugünün Atatürk'ü" ifadeleri nedeniyle bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki geldi. 

"ŞAKA MISIN OĞLUM SEN, YALAMA"

Cumhurbaşkanlığı Müşaviri, Kongre, Kültür Merkezi ve Sergi Salonu Müdürü Orhan Karakurt da, sosyal medya hesabından Gökhan Özoğuz'a sert tepki gösterenlerin arasından biriydi. Karakurt, İmamoğlu'nu Atatürk'le denk tutup karşılaştırma yapan Gökhan'a şu şekilde tepki gösterdi:

"Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık."

gokhan-cb-cevap.jpg

"İMAMOĞLU TKP, REFAH'DAN ÇIKSAYDI DA..."

Gökhan'a gelen tepkiler artarak devam edince kendisini savunacak açıklamalar yapmak zorunda kaldı. Gökhan twitterden İmamoğlu'nun şu şekilde savunmaya devam etti:  

"Bu konun aslı şu  lazım. Ekrem bey tavrında karakterinde duruşunda söyleminde biri değil CHP, AKP MHP HDP TKP TİP REFAH P İYİ P DSP VATANP den çıksaydı da benim için hiçbir şey farketmez ve onu yine sever desteklerdim. Konu parti değil duruş sesleniş samimiyet!"

"İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNE HAKLARINA TECAVÜZ EDEN.."

Gökhan her ne kadar kendisini savunmaya devam etse de tepkiler çığ gibi arttı. Bunun üzerine Gökhan yine kendisini savundu ve şu açıklamayı yaptı: 

"Saygılı edepli olup konuşmayan. Kendinden olmayana tukaka diyen, insanların düşüncelerine, haklarına tecavüz eden kim varsa bizi takip etmesin,dinlemesin konserlerimize gelmesin. Onlara ne söyleyecek sözümüz ne müziğimiz vardır. Bize gönlü güzel Doğru dürüst Halkımız yeter."

gokhan-ciklamalar.jpg

GÖKHAN DAHA ÖNCEDE REFERANDUM DA ŞOV YAPMIŞTI! 

2017 yılında gerçekleştirilen Anayasa referandumu sonrası Türk bayraklı tişörtüyle çekilen fotoğrafını paylaşan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un 2 yıl gibi kısa bir sürede farklı bir çıkış yapması şov olarak görüldü. 

Referandum sonuçlarının evet olarak netleşmesinin ardından Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Türk bayraklı tişörtüyle çekilen fotoğrafını TR (Türkiye) notuyla Instagram'dan paylaştı. 

gokhan-refarandum.jpeg​​​​​​​

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.