İmamoğlu'nun kampanya direktörü methiyeler düzmüş

İmamoğlu'nun kampanya direktörü methiyeler düzmüş

Gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada omuzuna bir el uzanarak sert bir şekilde arabaya çekilen İmamoğlu sosyal medyada olay olmuştu. Olayın üzerinden haftalar geçmesine rağmen bu gizli el gizemini koruyor.

Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart İstanbul seçimlerini yapılan kanunsuzluklar ve usulsüzlüklerden dolayı iptal etti.

İstanbul'daki seçimlerin yenilenecek olmasıyla CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası da iptal oldu. YSK'nın verdiği bu karar sonrası YSK hakkında açıklamalarda bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu bir gizli el kameralar önünde omzundan çekip arabaya bindirdi.

Olayın üzerinden haftalar geçmesine rağmen bu gizli el gizemini koruyor.

GİZLİ EL FETÖ KUMPASLARINI ÖVEN NECATİ ÖZKAN MI?

Gizemini koruyan bu gizli el CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanya direktörü olan ve FETÖ'nün yayın organlarını savunan, FETÖ kumpaslarını öven ve FETÖ lehine sistematik söylemlerde bulunan Necati Özkan'a mı ait?

İşte CHP'li İmamoğlu'nun kampaya direktörü Necati Özkan'ın FETÖ'nün yayın organlarını ve FETÖ'nün kumpaslarını öven o paylaşımları;

necati-1-siyasetcafe.jpg

necati-siyasetcafe.jpg

necati-1-siyasetcafe10.jpg

necati-tweet-siyasetcafe.jpg

FETÖ KANALINDA, FETÖ KUMPASLARINA ÖVGÜ

Necati Özkan'ın, yaptığı skandal açıklamalar da gündemde. Özkan, defalarca FETÖ'nün Türkiye'ye karşı kurduğu alçak bir kumpastan ibaret olan "MİT Tırları"olayına ve kaos yaratma amacı güden Gezi olaylarına sahip çıktı. İmamoğlu'nun kampanya direktörü Özkan, Türkiye'ye karşı kurulan ihanet tezgahlarına karşı durmak yerine "sosyal medya sayesinde haberdar olduk" diyerek sahiplendi.

MİT TIRLARI İHANETİ

Gezi kalkışması ve 17-25 Aralık ihanetinde hevesleri kursağında kalan FETÖ terör örgütü mensupları MİT TIR'larını durdurarak Türkiye'ye karşı büyük bir kumpas kurmuştu.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.