İYİ Parti sadece kazandıran parti oldu

İYİ Parti sadece kazandıran parti oldu

31 Mart yerel seçiminin CHP’ye kazandıran partisi İYİ Parti oldu...

Habertürk Gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya, bugünkü yazısında 31 Mart yerel seçiminin CHP’ye kazandıran partisinin İYİ Parti olduğunu yazdı.

İYİ Partinin yeni kurulmuş olması ve Mersin’de karşılaştığı sıkıntılar nedeniyle tam istediğini alamadığını belirten Habertürk gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya, “Belki kendi kazanamadı ama kazandıran parti olmayı da başardı, İYİ Parti desteğiyle CHP’nin 5 yeni büyükşehir kazanmasına destek verdi”’ dedi.

Bilindiği gibi PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin tam desteklediği yerel seçimlerde CHP ile ittifak kuran İYİ Parti’de seçimin gündeminden düşmüyor. Habertürk gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya, İYİ Parti için ‘Kazandıran parti’ dedi. 

Sarıkaya’nın İYİ Parti ile ilgili bölümü şöyle;

KAZANDIRAN PARTİ

İYİ Parti yeni kurulan olmasının ve ilk başlarda Mersin başta olmak üzere bazı yerlerde karşılaştığı sıkıntılı durumlar nedeniyle belki istediğini tam alamadı.

Belki kendi kazanamadı ama kazandıran parti olmayı da başardı, İYİ Parti desteğiyle CHP’nin 5 yeni büyükşehir kazanmasına destek verdi.

İlçelerde elde ettiği başarı da ilk adımda İYİ Parti’nin kazancı oldu.

Belki buna Balıkesir’i de ekleyebilirdi, ama orada da ciddi oy artışı yaptı.

CHP’DE UMUT GÖRMEDİĞİMİZ İÇİN İYİ PARTİ’DEYİZ

Muharrem Sarıkaya’nın bu açıklamasına bir çok İYİ Partili seçmen sosyal medya gündem oldu. İYİ Partinin seçmeni, “Biz CHP’de umut görmediğimiz için İYİ Partiye katıldık. Ama CHP’nin altında ezildik. CHP karlı çıktı. Biz 20-21 küçük belediyeyi başarı görüyoruz” ifadelerini kullandılar.

İYİ PARTİ CHP’NİN SİGORTASI HALİNE GETİRİLDİ

Millet İttifakı’na yakın Medya Siyaset’in haberine göre, adının açıklanmasını istemeyen İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve parti kurucusu, “İYİ Parti CHP’nin sigortası haline getirildi. Genel seçimlerde de, yerel seçimlerde de CHP ancak İYİ parti sayesinde başarı gösterdi. İYİ Parti kazanmak için kuruldu, kazandırmak için kurulmadı” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ BİR KORAY AYDIN PROJESİ MİDİR?

İYİ Partili isim açıklamalarının devamında ise şunları söyledi “Koray Aydın yüzünden Mersin hediye edildi. Bunu ben söylemiyorum. İYİ Parti’nin resmi olmayan yayın organı Yeniçağ gazetesi söylüyor. Kim bu Yeniçağ’ın sahibi. Ahmet Çelik. Ahmet Çelik kim? İYİ Parti milletvekili ve Meral Akşener’in sağ kolu. Madem Koray Aydın yaptı bu işi neden hala görevde. Ümit Özdağ görevinden istifa etti. Bu parti için büyük bir kayıptır. Koray Aydın bu partinin başında olduğu sürece İYİ Parti her geçen gün kan kaybedecek ve küskünlükler artacaktır. Bu görüntü çirkin dedikoduları destekler niteliktedir. Soruyorum İYİ Parti bir Koray Aydın Projesi midir?”

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.