Melih Gökçek: İmamoğlu 'Burada bir hırsızlık var' diyor 

Melih Gökçek: İmamoğlu 'Burada bir hırsızlık var' diyor 

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmalarını göstererek, "Ne diyor yani İmamoğlu? 'Burada bir hırsızlık var" ifadelerini kullandı. 

 

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabından yayımladığı bir video ile İstanbul seçimlerini analiz etti. Gökçek, yaptığı analizle CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını göstererek, İstanbul seçimlerinde hırsızlık yapıldığını kendisinin söylediğini iddia etti.  

"YILDIRIM 160 BİN FARKLA SEÇİMİ KAZANIRDI"

Melih Gökçek videoda konuşmaya 'Neden seçimler iptal edildi?' diye sorarak başlayıp şu şekilde devam etti: "Çaldılar çünkü çaldılar. Ortada hırsız var. Bakın İstanbul'da oyların sadece yüzde 10'nu sayıldı. Bunun karşılığında Binali Bey arayı 16 bin oyla kapattı. 

Oyların yüzde yüzü sayılsaydı ne olacaktı? Bunun tam 10 katı oluyor. 160 bin oy Binali Beyin hanesine yazılmış olsaydı. Şu anda Binali Bey 130 bin küsur farka seçimi almıştı."

"İMAMOĞLU 'BURADA BİR HIRSIZLIK VAR' DİYOR"

Gökçek, Yıldırım'ın seçimi kazanmasına itiraz ettiklerini belirterek şu şekilde konuştu: "Buna itiraz ediyorlar. Oysa bunu Ekrem İmamoğlu kendi ağzıyla itiraf ediyor. Bakın şurada Ekrem İmamoğlu 1 Nisan'da 'Arada 28 bin 27 oy farkı var' diyor. İmamoğlu 4 Nisan'da 'Oy farkı 19 bin 552'ye düştü' diyor. 7 Nisan'da  '16 bin 782'ye düştü' diyor. Ve 8 Nisan'da ne diyor; 'Oyların yüzde 95'i sayıldı. 15 bin 500 oy farkı var' diyor. Ne diyor yani İmamoğlu? 'Burada bir hırsızlık var. Ben de kabul ediyorum ama bunun rakamı 15 bin 500' Ama değil hepsi sayılsa bu 150 bin 160 bini bulacak. Şimdi sen itiraf ediyorsun oyların çalındığını. Sen kabul ediyorsun oylarının düştüğünü. Ondan sonrada 'Bize iftira atıyorlar' diyorsun. Olmuyor Sayın Ekrem İmamoğlu olmuyor. Bu oylar çalındı. Hakikaten ortada bir hırsız var. Vatandaşta oylarına bu sefer sahip çıkacak inşallah."

gokcek-hirsizvar2.jpg

"SİZ VAR YA SİZ YATACAK YERİNİZ YOK" 


Melih Gökçek, ayrıca İstanbul seçimlerinin yenilenmesine ilişkin kara propaganda yürüten kesime de twitter hesabından tepki gösterdi. Gökçek, "Siz var ya siz, yatacak yeriniz yok" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek o açıklaması şu şekilde: "Siz var ya siz, yatacak yeriniz yok. Fazilet Partisi'ni kapatan 8 hakime, Refah Partisi'nin kapatan 9 hakime, AK Parti'nin kapanması için oy veren 5 kişiye kimse 'çete' demedi. Ama İstanbul seçiminin yenilenmesine oy veren 7 hakim çete oldu. Bu yoruma ne denir? Yuh olsun size..."

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.