MHP'li Yaşar Yıldırım'dan bomba iddia: Ekrem İmamoğlu yeni seçime hazırlanıyor

MHP'li Yaşar Yıldırım'dan bomba iddia: Ekrem İmamoğlu yeni seçime hazırlanıyor

Yaşar Yıldırım, mazbatasını alan CHP'li Ekrem İmamoğlu ile ilgili şok bir iddia ortaya attı. Yıldırım, "YSK’nın iptal edeceğini bildikleri için yeniden yapılacak seçime hazırlanıyorlar" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, CHP'li Ekrem İmamoğlu için, “Böyle teşekkür mitingi mi olur kardeşim. Milleti aptal mı sanıyor bunlar. YSK’nın iptal edeceğini bildikleri için yeniden yapılacak seçime hazırlanıyorlar” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU SEÇİM ÖNCESİ YAPAMADIĞI MİTİNGLER YAPIYOR

AK Parti’nin İstanbul seçimlerinin iptali için olağanüstü itirazla YSK’ya sunduğu deliller nedeniyle İstanbul seçimlerinin iptal edileceğini öngören CHP’li İmamoğlu, teşekkür mitingleri adı altında seçim mitingleri yapıyor. Yeniakit'ten İsmail Uğur'a konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, CHP'li İmamoğlu'nun mitingleri hakkında, “Böyle teşekkür mitingi mi olur kardeşim. Milleti aptal mı sanıyor bunlar. YSK’nın iptal edeceğini bildikleri için yeniden yapılacak seçime hazırlanıyorlar” dedi.

KILIÇDAROĞLU NİYE YANINDA DEĞİL

Yaşar Yıldırım, İmamoğlu’nun teşekkür mitingi olarak yansıttığı çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Tartışmalı bir seçimden sonra tartışmalı bir mazbata aldı. O yüzden kendisini başkan gibi görmüyor zaten. YSK’nın seçimlerin yenilenmesi yönünde vereceği karar ihtimaline karşı şimdiden seçimlere hazırlanmaya başladı. Madem teşekkür mitingi yapıyor, neden Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da İstanbul halkına teşekkür etmek için yanında değil de gidip şehit cenazelerinde boy gösteriyor. İlçe ilçe gezerek teşekkür mitingi mi olur. Milleti aptal yerine koymasınlar.”

SEÇİM OLURSA SONUCUN FARKLI OLACAĞINI TAHMİN EDİYORLAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP'li İmamoğlu’nun teşekkür mitinglerine katılmak yerine şehit cenazelerine gitmesini değerlendiren Yıldırım, “İstanbul’da yeniden seçim olursa sonucun farklı olacağını tahmin ediyorlar. Bu yüzden Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun yanında dolaşmıyor. Seçim öncesi yaptıkları taktiklerin aynısını şu anda da sürdürüyorlar" dedi.

"PKK SEVİCİLİKLERİNİ KAPATMA YOLUNU ARIYOR"

Yıldırım şöyle devam etti; "Sayın Kılıçdaroğlu HDP ile yaptıkları ittifakı örtmenin, PKK seviciliklerini kapatmanın yolunu arıyor. Şehit cenazesine katılanların dedikleri şu; provokasyon tamamen Kılıçdaroğlu’nun katılımından kaynaklanıyor. Siz PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapacaksınız, sonra da PKK’lı teröristlerin şehit ettiği şehidimizin cenazesine katılacaksınız. Millet elbette tepki gösterir. Ne bekliyorlardı?"

'PKK'LI TERÖRİSTLER ŞEHİT ETTİ' DEDİ Mİ?

HDP Eş Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan’ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ‘geçmiş olsun’ ziyaretini hatırlatan Yıldırım açılamasını şu şekilde bitirdi; “Sayın Kılıçdaroğlu onlara 4 şehidimizin hesabını sordu mu? ‘Askerlerimizi sizin sırtınızı dayadığınız PKK’lı teröristler şehit etti’ dedi mi? Sayın Kılıçdaroğlu şu soruyu kendine sormalıdır; neden şehit aileleri bana tepki gösteriyor da HDP’liler geçmiş olsun ziyaretine geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu bu sorunun cevabını bulduğu zaman, kendileriyle ilgili gerçek sorunu da tespit etmiş olur."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.