Sandıklar PKK militanlarına teslim edilmiş!

Sandıklar PKK militanlarına teslim edilmiş!

Her geçen gün şaibelerin ortaya çıktığı İstanbul’da CHP-İYİ Parti adayının yüksek oy aldığı Maltepe ilçesinde sandık kurullarında FETÖ bağlantılı 100’ü aşkın kişi ile birlikte 50'ye yakın kişinin ise PKK bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

Her geçen gün şaibelerin ortaya çıktığı İstanbul’da CHP-İYİ Parti adayının yüksek oy aldığı Maltepe ilçesinde sandık kurullarında FETÖ bağlantılı 100’ü aşkın kişi ile birlikte 50'ye yakın kişinin ise PKK, MLKP, TKDP ya da DHKP-C ile irtibatı bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da her geçen gün seçim şaibeleri ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra seçimlere CHP çatısı altında katılan İYİ Parti ve diğer işbirlikçilerinin de organizeli çalışmalarında PKK bağlantıları çımaya devam ediyor.

Yerel seçimlere Millet İttifakı adı altında katılan CHP ve İYİ Parti’nin adaylarına PKK’nın siyasi uzantısı HDP tam destek vermişti. Yine bir çok açıklamalarla CHP-İYİ Parti adaylarına destek veren FETÖ de seçimlerde boş durmadı. 31 Mart seçimlerinde CHP ve İYİ Parti ortaklığında İstanbul’da sandık görevlilerin PKK ve FETÖ bağlantılı kişiler olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak’ın haberine göre; FETÖ ile doğrudan veya dolaylı irtibatlı onlarca kişinin sandık kurulu üyesi yapılması İstanbul Maltepe’de bir skandal daha patlak verdi. Sandıklarda sol terör örgütleri ve PKK ile irtibatlı 50’ye yakın ismin asıl üye veya sandık başkanı olarak görevlendirildikleri ortaya çıktı. Maltepe, seçimlerin tamamlanmasından 2 gün sonra ‘sandıkta şaibe’ iddialarıyla gündeme gelmişti.

PKK VE FETÖ BAĞLANTILI İSİMLER SANDIK GÖREVLİSİ YAPILDI

Maltepe’de, seçim hukukuna aykırı olmasına rağmen il ve ilçe dışından 962 sandık görevlisi atandığı ortaya çıkmıştı. Yine kanunlar çiğnenerek kamu personeli olmayan isimler ile Maltepe Belediyesi personellerinin sandık heyetlerinde yer aldığı tespit edilmişti. Sandıkta görev yapanların 116 kişinin birinci dereceden akraba olduğu, 100’ü aşkın kişinin de terör örgütü FETÖ doğrudan veya dolaylı bir şekilde irtibatlı olduğu belirlenmişti.

50’YE YAKIN PKK İLE İLİŞKİLİ İSİM TESPİT EDİLDİ

CHP-İYİ Parti’nin ittifak adaylarının yüksek oy aldığı bölgelerde sandık görevlilerin skandalı bunlarla da kalmadı. Sandık kurullarındaki 50’ye yakın kişinin adının değişik terör örgütleri ile anıldığı da ortaya çıktı. Örneğin sandık başkanı olarak görev yapan H.T. ile N.K., terör örgütü PKK’nın toplantılarında boy gösterdiği ortaya çıktı. H.T. yasadışı bir gösteride gözaltına alınıp işlem yapıldıktan sonra serbest kalmış. Yine diğer sandık başkanları, olan D.E.’nin kocası A.Ş.’nin bizzat kendisi yasadışı sol örgütlerin eylemlerine katıldı. A.Ş.’nin üç kızı ve karısı da yine sol terör örgütleri ile PKK’nın faaliyetlerinde aktif olarak yer aldığı ortaya çıktı.

AİLECE SABIKALILAR: PKK DEV-YOL BAĞLANTILARI VAR

CHP-İYİ Parti adayının yüksek oy almasıyla araştırmaların devam ettiği İstanbul’da skandallar üst üste geliyor. Sandık görevlilerinde geçmişte terör örgütü Dev-Yol’a ilişkin soruşturmada bir süre tutuklu kalan N.T. ile sol örgütlerin düzenlediği birçok kanunsuz gösteriye katılan, kız kardeşi PKK, iki erkek kardeşi ise terör örgütü TKDP mensubu olan V.A. da sandıkta ‘başkan’ olarak görev aldı. Terör örgütleri ile ilişkili sandık başkanlarından birisi de L.A. Kardeşlerinden dördü imal edilirken patlayan bir bomba ile ilgili soruşturmada gözaltına alındı, bir kardeşi de aynı soruşturmada tutuklandı.

PKK’LI KARDEŞİ DAĞDA ÖLDÜRÜLDÜ

Bir diğer Sandık Başkanı E.A.’nın kendisi TKP/Kıvılcım terör örgütünün, karısı ise terör örgütü MLKP’nin gençlik yapılanmasında görev aldı. Sandıkta asil üye A.K.’nin kardeşi ise terör örgütü PKK saflarında çatışırken kırsalda ölü ele geçirildi. Yine asil üye F.S.’nin iki kardeşi, terör örgütü MLKP faaliyetleri kapsamında bir süre tutuklu kalıp sonra tahliye oldu. İsmi terör örgütleri ile anılan diğer isimlerden G.Y.’nin kendisi de, kız kardeşleri de marjinal örgüt üyesi olduğu ortaya çıktı. Sandıkta asil üyelerden E.Ç. hakkında da terör örgütü DHKP/C’nin kamplarına katıldığı yönünde iddialar bulunuyor.

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.