Sedat Peker'den flaş Cem Küçük açıklaması

Sedat Peker'den flaş Cem Küçük açıklaması

Sedat Peker, Cem Küçük'ün uygunsuz görüntülerinin olduğu ve bu görüntülerin paylaşılacağı iddiasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Sedat Peker'in anonim Twitter hesaplarından biri üzerinden önceki gün yayınlanan bir video ülkede ortalığı karıştırdı.

Paylaşılan gizli kamerayla kaydedilmiş videoda yer alan görüntüler tüm gündemin değişmesine neden oldu. Videodaki görüntülerde iki erkekle birlikte olan şahsın İhlas Holding CEO'su ve eski AKP İzmir Milletvekili Aday Adayı Rasim Kaan Aytoğu olduğunu iddia eden Peker, Cem Küçük'e tepki göstererek, elinde daha fazla kaset olduğunu öne sürdü.

 

'CEM KÜÇÜK'ÜN DE VİDEOSU VAR' İDDİAASI


3 erkeğin cinsel ilişkiye girdiğini gösteren video Twitter'da kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Bu gelişmenin ardından videoyu yayınlayan hesap askıya alındı yerine açılan yeni hesap üzerinden ise Cem Küçük hakkında flaş iddialar ileri sürüldü. Freud'un Talebesi isimli hesap üzerinden yapılan paylaşımlarla Cem Küçük'ün Sedat Peker'den özür dilemesi istendi. Özür dilememesi halinde ise Cem Küçük'ün videolarının yayınlanacağı iddia edildi.

 

HESAP SAHTE


Sedat Peker'in bilinen diğer hesabı Uzun Çavuş'tan söz konusu iddialara yönelik açıklama geldi. Freud'un Talebesi isimli Twitter hesabının Sedat Peker ile hiçbir ilgisinin olmadığı ifade edilirken bu hesaptan yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi istendi.

 

Sedat Peker ise bu paylaşımları retweetledi. Paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı: 

 

'Kıymetli dostlarım, freudun_talebe’si isimli sayfa dün gece Twitter tarafından kapatılmıştır. Yeni açılan ve benim adıma yayın yapan hesap sahte bir hesaptır. Düşmanlığı bile namusluca yapmalıyız. cem küçük isimli gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur. SÖZ NAMUS… İnsan cezaevine girdiğinde ya da öldürüldüğünde vermiş olduğu savaşı kaybetmiş olmaz. İnsan ancak düşmanına benzediği zaman vermiş olduğu savaşı kaybeder. Ben onlar gibi asla olmayacağım. Adam gibi savaşacağız, adam gibi duracağız. Herkes şunu bilmeli ki, BENDE SÖZ NAMUSTUR…'

 

sasasasa.jpg

vdvdvdv-001.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.