Siyasetcafe.com 8. Yaşını kutluyor

Siyasetcafe.com 8. Yaşını kutluyor

Siyasetcafe.com 8. Yaşına girdi. Kurulduğu günden beri tam bağımsızlık ve Türk milletinden yana ilkesi ile yayın yapan siyasetcafe’nin yayın çizgisi hakkında Mürteza Öztürk bir makale ile seslendi. 

Siyasetcafe.com imtiyaz sahibi Mürteza Öztürk bugün “Siyasetcafe’nin siyaseti” başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Siyasetcafe okuyucularına teşekkür eden Öztürk;

'Değerli siyasetcafe okuyucuları,

Siyasetcafe haber sitesi 8. Yılına girerken, geçtiğimiz yıllarda bizimle beraber olan okuyuculara, emek veren tüm çalışanlarımıza ve yazarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Siyasetcafe’nin taraflı olduğunu ancak tam bağımsızlık ilkesi ile yayın yaptığını söyleyen Öztürk, “Sitemizin izlediği yayın politikası hakkında parti taassubu ile yapılan eleştirileri anlıyoruz. Zira, particilikten öte partizanlık o kadar yayınlaşmış ki, her parti mensubu kendi partisi hakkındaki eleştirilere tahammül edemiyor. Tarikat-cemaat mensupları için de durum aynı, kendi tarikatları için yapılan eleştirilere saldıran, diğer tarikatların eleştirilerini alkışlayan bir kitle var. Yani, ister tarikat ister siyasi parti olsun, lider, parti, şeyh ve tarikat bağları o kadar güçlü ki, bu bağlılıkları Türk milletinden ve devletinden önce geliyor.” ifadelerini kullandı.

Öztürk’ün, Siyasetcafe’nin yayın politikası hakkındaki ifadeleri ile, gelen eleştirilere cevap olarak kaleme aldığı yazının tamamını okumak için lütfen tıklayınız. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum