Erkan MACİT

Erkan MACİT

DERİN SAVAŞ (KOD ADI CORONA)

DERİN SAVAŞ (KOD ADI CORONA)

Devletler ile küreselcilerin merkezi olan Çin'in savaşı.

Evet istihbaratçı dostumdan yeni bilgiler aldım.Büyük bir savaş hem de çok büyük dedi. Bu savaş yeryüzü operasyonunun en derin savaşı

Anlatayım. Bu savaşın arkasında neler oluyor.!

Aslında bu karar 2009' da büyük bir plan ile devreye sokuldu. Yani DERİNLERİN kararı ile....


Şu an devletleri ABD, Küreselcileri ise ( Şeytani yapıyı) Çin temsil ediyor. Yani Çin onlar için merkezdi karargah yani bunu daha önce yazmıştım.

 

Birinci dünya savaşının ardından ABD içindeki Siyonist desteğiyle Rus Çarlığını bitiren sosyalist sisteme ortak olarak, ikinci dünya savaşının sonunda İngiltere içindeki Siyonistlerin desteğiyle Çin sosyalist devrimi gerçekleşti.

 

1986-89 arası başlayan yeni dünya sisteminin adımları ile ABD&İNGİLTERE içindeki Siyonist yapı Rotschild taşeronu ile sermayesini Çin'e aktarmış, Pekin'e alternatif olarak Şhangay'ı yeni dünya düzeninin merkezi haline getirmeye başlamışlardı.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkasındaki o "bulunamayan yapı" ile 100 yıl ertelenmek zorunda kalınan planlar tekrar aktif hale getirilmişti.

 

Rusya'nın dağılması, AB'ye ortak ülke sayısının hızla artışı, Çin'in kontrol edilemeyecek hızla güçlenmesi, Putin'in Çeçenistan iftirası ile başkanlığı, 11 Eylül, Arap baharı.. Bunlar artık bir olası felakete ön hazırlıklardı.

 

Neredeyse tüm ülkeler küreselleşmeye uygun hareket ederek kaos ortamı ile insanların zihinlerini esir alıp köleleştirme planı son hız devam ediyordu.

 

Fakat bunlara karşı çok ciddi bir hazırlık vardı. Birileri çok sessiz şekilde yapılanıyor ve karşı tarafın kontrolsüz büyümesine izin veriyordu.

 

Küreselci Lehman Brothers'ın 2008 hamlesine karşı FED&ECB (Avrupa merkez bankası) trilyonlarca Usd ve Euro ile piyasayı destekleyip batışı durdurdu.

 

2009'da güçlü devletlerin derinleri bir araya gelerek bu küreselleşmenin durdurulması için adım atma kararı aldılar. Yani Milat 2009'du

Tüm hamleler bu karara uygun olarak atılacak ve küreselciler kendi hazırladıkları çukura gömülecekti. Bu bir büyük plandı.

Devam

 

ABD (dolar) ile Avrupa ve Asya'da iki farklı ticari blok kurdu. Ya benim yanımdasınız yada Küreselcilerin! Mesajını verdi.!

 

Tayvan Gen. Kurmay Başkanın kazayla öldürülmesi, Huawei şirketinin sahibinin kızının hava alanında tutuklanması, Rusya ve İran'a yapılan ikinci ambargo gibi olaylara bu açıdan bakmalıyız.

Aslında Corona COVID19 çalışmaları iki yıl önce başladı. Çin yeni yıl tatilinden kısa bir süre önce de aktive edildi. Çin'de ki Siyonist grubu durdurmak için kaleyi içerden vurma planıydı. Çünkü nükleer füzelerle ABD'yi vurma planları vardı.

 

Tatille birlikte hızla yayılan virüs bir anda her şeyi alt üst etti. İstifa eden veya corona virüsüne yakalandığı söylenen birçok kişi aslında tutuklandı. Yani coronanın dümenini kontrol altına alıp küreselcileri ve küreselcilere hizmet edenleri köşeye sıkıştırdılar, hatta iptal ettiler. Coronanın hedefi küreselcilerdi.

 

Kendini korumaya alan devletler için verilecek hibe veya düşük faizli kredilerle finans desteği zaten hazırlanmıştı. Eğer bir el corona ile müdahale edip insanları evlere hapsetmeseydi neler olabilirdi?

 

Sokak gösterileri, eylemler, devlet görevlilerine suikastlar, ekonominin bitişi, kaos ve ardından teslimiyet. Düşman tüm hazırlığını yapmış ve son hamle ile sahaya inecekken birileri müdahale etti ve düşmanı kendi silahıyla vurdu.

 

Birkaç ay içinde (benim tahminim en fazla haziran) her şey normale dönecektir. Her şey bitecek demiyorum. Saha savaşı yeni başladı ama hayat normale dönecek. Bu sürede biz inancımızı asla yitirmemeliyiz. Düşmanın istediği bu, bizim kendimize ve kurtuluşa olan güvenimizin bitmesi. Onların tüm enerjisi bu.

 

Elbette insanız ve ara sıra korkuya kapılacağız ama hemen toparlanmak zorundayız. Düşman zaten kaybetti.

 

Batıda ki yatırımcılar (devletler) Çin'e karşı hem alternatif, hem de baraj olarak Türkiye'yi üretim üssü olarak yatırım cennetine çevirecekler.

 

Devlet bu yabancıları kontrol altına almak ve masada güçlü olmak için yıllardır hazırlık yaptı. Gerekli finansal gücümüz de var, kalifiye gücümüz de. Üretimin büyükse kıtalarda söz sahibi olman gerekiyor. Aksi takdirde sonun Çin gibi olur.

 

Filleri anlamak için paranın gittiği yöne bakmak yeterli. Bu fırtınanın arkası bahar. Biraz sabır.

 

2030'da Çin harita olarak bu haliyle kalır mı? Göreceğiz

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erkan MACİT Arşivi