Erkan MACİT

Erkan MACİT

Büyük hesaplaşma operasyon

Büyük hesaplaşma operasyon

Türk Milletinin Aile yapısına ve Örf Adetlerine OPERASYON..!

Aile yapısı yok edilmek isteniyor Edildi! Çekirdek aile yapısı çöktü.!

Toparlanmaz isek gidişat kötü!! Medya kartelleri bu operasyon için yönlendirildi!!

Yayınlanan hemen her dizi veya filmde karmaşık ahlaksız ilişkiler adeta teşvik edercesine işleniyor.

Bu film ve dizileri izleyenler Türkiye’de zina yapmayan, eşini aldatmayan namuslu kişilerin kalmadığını düşünebilir.

Yabancı yayınların özellikle ABD ve Avrupa menşeli yapımların hemen hepsinde cinsel sapkınlıklar, zina, sigara, alkol ve uyuşturucu kullanımı değişmeyen ve teşvik edilen temalardır. Süreci ve sonucu zina ve fuhşa hizmet eden onlarca yarışma ve reality show denilen yapımlardan bazılarının, ülkemizde de yayınlanmaya başladığını üzülerek görüyoruz..

Ve yapımlar toplum yapısını bozmak ahlaki değerlerimizi  yerle bir etmek için bilerek sahaya sürülüyor. 

Kadınların ve kızların alabildiğine makyajlı, bol dekolteli görüntüler eşliğinde, kendilerine uyan erkeklerle birlikte lüks yaşam adıyla kültürümüzle örtüşmeyen, dinimize uymayan hayat tarzlarını sergileniyor.

Haram olan işler hakkında toplumsal hassasiyetin giderek kırılmasına, ahlaki erozyona neden oluyor. 

** Ve bakınız Türkiye'nin dört bir yanından gelen haberlere Pedofili,tecavüz, sapkınlık, sapıklık... ?

Tıpkı ılık suda gittikçe haşlanan ve sıcaklığın arttığını fark edemeyen kurbağalar gibi tepkisiz ve etkisiz kalmaya başladık.Ünlülerin büyük bir çoğunluğu haram ve günahın evlerimize girmesinde truva atı rolü oynamaktadır.

Sıradan insanların yaptıkları tepki koyularak ayıplanabilirken, ünlüler aynı haltı işlediğinde sempati ve özentiyle karşılanıyor.! Ve özendirici hareketlerde bulunuluyor.! 

**Dikkat! Toplumsal cinsiyet eşitliği zırvası ile, amaçlarına erişebilmeleri için yok etmek istedikleri O noktasından, hedefledikleri X noktasına kadar gidilebilmesi için ara modeller kurguladılar ve bunları da büyük finans destekleriyle insanlık gündemine zorla soktular. İnsanlar çaresizlikle karışık gaflet içinde; sanat, medya, magazin, eğitim, sinema sektörü ve internet üzerinden, sistematik şartlanmaya ve güdülenmeye maruz bırakıldılar. Toplumsal Cinsiyetlerin içinde “Erkek” ve “Kadın” şeklinde cinsiyet ayrımı ve tanımlaması yoktur!

Sapkınlıkların güç birliği LGBTQ+ şeklinde sağlandı ve örgütlendi. Allah’ın yarattığı gök-kuşağı renklerini,cinsel çeşitlilik tanımlamasıyla kendilerine sembol yaparak kirlettiler.Her hangi bir şeyde gökkuşağı deseni kullanmaya korkar olduk!Sapkınlara destek olma adına,gökkuşaklı giysi ve eşya üretenlerde ahlaksız istismar pazarını büyüttüler.

Aile Kurumuna ve Kadim Kültürümüze Düşman Gibi Davranan STK’lar var. Bunları takip ediyoruz..Bu kuruluşlar; GEÇMİŞTEN GELEN BÜYÜK HESAPLAŞMANIN derdindeler, doğrudan dini, toplumsal ve kültürel değerlere savaş açmış, kaynağını şeytani sermaye gruplarından alan toplum ve aile düşmanlarıdır.

Toplumun genel dengeleri (adalet, eğitim, gelenekler, aile birliği vb) bozulduğu için, yaşanan bazı talihsiz olayları fırsat bilen, yılan hikayesine dönen AB üyeliğini bahane eden mihrakların, din, aile ve erkek düşmanı siyasetlerinin güdümüne giren kurum ve kuruluşlardır. Ve bunlarla yetinmeyip daha büyük operasyonlar yapılıyor. 

Toplum uyuyor. Herkesin bir dizisi veya yarışma programı var. Zihinlerimiz tahrip ediliyor. Değerler çürütülüyor. Ekranlardan ve sanal alemden düşünce dünyanıza dönün!!

Bu şeytani emelleri harekete geçirenler ülkemizde kadın ,erkek.çocuk cinayetlerine sebep oluyorlar. Toplum travmatize edilip zihinler işgal ediliyor. 

He önemli bir konu daha var. Bunu herkes pek dillendirmedi ama ben yine de söyleyeyim.. Eyüp Sultan Camiinin üstünde kalan sırtta  yani tepede  muazzam  istanbul'a hakim  olan evliya ve mübareklerin  kabirlerinden yukarı çıkan Tepe.!!  

***Neden Adı Pierre Lottie ? 

***Hiç düşündünüz mü? sorguladınız mı?

Kim bu Pierre Lottie ? Araştırın!  Bir Asker yetişmesi. sonradan Ortadoğu ve Uzakdoğu  görevi  daha sonra İstanbul operasyonu ve son derece sapık ve eşcinsel bir roman yazarı ..??? Adı da Evliyalar diyarı ve mekanın İstanbul'un merkezinde bir tepeye veriliyor! Acaba neden?  

 

lllll.JPG

 

**Benden Uyarması!!

**Önlem!! Önlem!! DİKKAT!! 

“Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki (bu hükme uyarak) korunursunuz.” (Bakara-179)(95)

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan MACİT Arşivi