Erkan MACİT

Erkan MACİT

Çılgın Projeler: Kıyamet 2025

Çılgın Projeler: Kıyamet 2025

Canavar Çalışma – The Monster Study

1939 yılında yürütülen bu çalışmada, 22 yetim kalmış çocuk kullanıldı.

Bunlardan 10 tanesi daha önce konuşma bozukluğu olan ve kekeleyenler olarak tanımlamıştı.

Çocuklar, eşit olarak 2 gruba ayrıldı. Bir grubun konuşma terapisti, çocuklarda gördüğü gelişme ve akıcı konuşma durumunda onları ödüllendiren davranışların gösterdiği “pozitif” terapi uyguladı, diğer konuşma terapisti ise, en ufak bir yanlışta dahi çocukları açıkça cezalandırdığı bir yöntem uyguladı.

Sonuçlar gösterdi ki negatif davranılan çocuklar psikolojik anlamda çok ağır hasar aldılar. Ancak bundan çok daha kötüsü, terapi öncesi konuşma bozukluğu göstermeyen çocukların da konuşmalarından bozulmalar oldu. 2007 yılında, yetim kalmış bu çocuklardan altısı, maruz kaldıkları bu durum karşısında 925.000.-USD’lik tazminat aldılar.

Batı Berlin'de evsiz çocuklar "deney" adı altında pedofili erkeklerin evine yerleştirildi.

Batı Berlin'de 1970'li yıllarda bir "deney" başlığı altında evsiz çocukların pedofili erkeklerle aynı evlere yerleştirildiği ortaya çıktı. Yaklaşık 30 yıl devam ettiği öğrenilen "deneyin" arka planında pedofili erkeklerin "ideal" koruyucu aile olacağı düşüncesi yattığı öğrenildi.

Deutsche Welle'de yer alan habere göre, 1970'li yıllarda Batı Berlin'de yaşayan Helmut Kentler adındaki bir psikoloji profesörü kendi adını verdiği "deneyi" gerçekleştirdi. Batı Berlin'deki evsiz çocuklar bilinçli olarak pedofili erkeklerin evlerine yerleştirildi. Kentler, pedofili erkeklerin 'ideal koruyucu aile' olacağını savundu.

Birkaç yıl önce iki kişinin mağdur olduklarını söyleyerek hikayelerini anlatmalarının ardından Hildesheim Üniversitesi'nin yaptığı araştırma Berlin'de yetkililerin bu "deneyin" yürütülmesine yaklaşık 30 yıl izin verdiğini ortaya çıkardı. Deneye katılan pedofili erkeklerin düzenli olarak çocuk bakımı ödemesi aldığı dikkati çekti.

Araştırmacılar eğitim kurumları arasında bir ağ olduğunu keşfetti, uzun bir dönem eyalet gençlik refahı ofisleri, Berlin Senatosu gibi kurumlarda pedofilinin 'kabul edildiği, desteklendiği' belirtildi. Evsiz çocuklar ve koruyucu ailelerle doğrudan iletişimde olduğu bilinen Kentler hiçbir zaman yargılanmadı.

Youtube Öneri sistemi, kısmen giyinmiş küçük çocukların videolarını bir araya getiriyor ve pedofililere tavsiye ediyor.

Erotik içerikli videolar izleyen bir kullanıcıya, göze çarpan bir şekilde gençleşen kadınların ve daha sonra kışkırtıcı olarak çocuk kıyafetleri içinde poz veren kadınların videoları öneri olarak geliyor. Bazı kullanıcılara mayo giymiş 5-6 yaşlarındaki küçük kız çocuklarının videoları sunuluyor.  

Youtube bu algoritmalar ile kime ve neye hizmet ediyor ? 

Bu, çocuklarımızın masumiyetini yok etmeye yönelik bir başka açık girişimdir. !!! 

Ve acımasız oldukları kadar sahtekârlar.

LGBT  Hareketi İçindeki Gruplar Pedofili Normalize Etmek ve Yetişkin-Çocuk Cinsiyetini 'Destigmatize etmek' için Muazzam Baskı Uyguluyor

Pedofilleri savunan, kendi kendini tanımlayan “eşcinsel aktivist” ve konuşmacı Jacob Breslow çocukların “cazibemizin nesnesi” olabileceğini söyledi. 
Şu açıklamada çocuklara şehvetle bakmayı hiç kimseden çekinmeden  dile getirebilecek cesareti nereden kimden alıyorlar ? 

‘’Eşcinsellerin yeni haçlı seferi: Pedofilleri ve yetişkin-çocuk cinsiyetini normalleştirmek’’

Her konuda  dikkatli  olunmalı ve İstanbul sözleşmesi  gibi  saçmalıklarıda kaale almamalı
Gelecek Neuralink  gibi  bir sürü  projeler  üzerinden dizayn edilmeye çalışılıyor. Bizim  de görevimiz  uyarmak Hem uyarmak hem de bu projeler karşısında  duyarlı olmak önlem almak. 

İmkansızmış  değilmiş onlar için olmaz olmaz diye bir şey yok. Adamlar  Ruh muh dinlemiyor! 

Kopyalama yapıp yapay zeka üzerinden yapay insan figürleri çoğalacak. 

Hümanoid yarı robot yarı insan  derken robotlar üzerine  kurulu bir dünya ...!!  

Her ne kadar  uyarmaya devam etsekte  burada  lafı gediğine koymak isterim. Bazıları gibi  sağa sola  sataşmaya  gerek yok. 

İki üç makale  yazıp  iki  ekranlarda  görünmekle tecrübelerini ve emeklerini  araştırmalar  üzerine  adamış  insanlara  karşı da saygılı  olmak lazım. 

BU PROJELER  belli !! DİN'en  imkansız  şöyle  imkansız  diye fetva verir gibi  yazmak  çizmek  kimseye  fayda vermez.  Herkes  vazifesini  yapsın.

Bizim görevimiz uyarmak! 
TEK DÜNYA DEVLETİ üzerine TEK DİN PROJESİ üzerine  yıllardır  yazıp çizildi...

PROJELER belli  algılar  yapılıyor. Çığırtkanlık yapacağınıza nasıl önlem  alınır? Ona bakalım... ! Anlayan anladı...! 

İnsanoğlu Uyuma !!!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan MACİT Arşivi