Gökhan AKYÜREK

Gökhan AKYÜREK

Hiçbir şey görüldüğü gibi değildir!

Hiçbir şey görüldüğü gibi değildir!

Dünyada son birkaç gündür İlginç şeyler olmaya devam ediyor…

Sıklıkla olan Dünyadaki depremler (İran ,Japonya, Türkiye, Hindistan),  Google'dan tehditler, Çin ve Abd’deki Elektirk ve iletişim kesintileri.

Pekin’de OHAL ilan edilmesi. Çin'de Yeni Pekin COVID 19 virüsü ortaya çıkmasından dolayı yüksek alarm verilmesi.

Çin sağlık bakanı: 'Yeni Pekin COVID 19'un önüne geçilmezse dünyayı büyük tehlike bekliyor.' demesi Hindistan -  Çin Savaşı  başlaması. 

Kuzey Kore – Güney Kore savaş tehditleri. İngiltere, Almanya, Fransa, ve Lübnan’daki protestolar….

Önceki bir kaç analiz yazılarımı hatırlayalım mı beraber?

28 Mart 2020 Tarihli yazımda dünya genelinde iç savaşların ve kaosun olabileceğini anlatmıştım.

06 Nisan 2020 Tarihli yazımda Türkiye’de insanları sokağa döküp sivil darbe planları olduğunu anlatmıştım.

21 Mayıs 2020 Tarihli yazımda The Economist dergisi analizimde Haziran  ayında  büyük olayların olabileceğini anlatmıştım.

08 Haziran 2020 Tarihli yazımda ise ufukta gözüken Hindistan  - Çin  savaşını ön görmüştüm.

Diğer eski yazılarımı da okuduğunuzda  nasıl bunları  detaylı analiz ettiğimi; şifrelerini dergi, oyunlar, diziler ve filmlerde nasıl verdiklerini anlayabilirsiniz. 

Elbette analizlerim dışında olaylara göre  teorilerim de olmuştu. Mesela Kuzey  Kore – Çin Savaşı gözüküyordu. O zamanki olaylarda bu  vardı.

Belki de bu dikkat dağıtmak için  bir oyundu yoksa şimdiki  Kuzey Kore – Güney Kore atışması mı aldatmaca?

Kore olayları  ‘’Kim Jong Un'un kız kardeşi orduya Güney Kore'ye karşı bir sonraki adımı söyledi!  ‘’Kuzey Kore önümüzdeki günlerde askeri operasyonlar başlatabilir.’’

Şöyle bir Kore teorim var;

Şimdi size anlatacağım teori böyle olursa,daha önce dediğim teorim gerçekleşecek Acaba Koreler, Çin’e saldırabilir mi?

Yani ters algı yapıyor olabilirler! Acaba Koreler oyun mu oynuyor?

Her iki devlet Koreler yani savaş alarmı vermiş Her iki devlette silahlanmış Her iki ülkenin askerlere talimat verilmiş. Savaşa hazırlanıyorlar .Çin’de durum iyi değil, yeni mutasyon Corona virüs ve  Hindistan ile  fiziki savaş dün başladı.

Bu yazıyı yazdığım sıralarda en son Çin askerleri Keşmir sınırında Hint ordusuna saldırmıştı. Bu saldırıda 1 Hint binbaşı, 2  Hint askeri öldü.
Şimdi  bariz  dünya karışmış Koreli’ler birbirlerini tehdit ediyorlar.

Sen neden  böyle Koreler ortak teorisini sundun diyebililirsiniz. Elbette gerçek olmaya bilir birbirleri ile savaşa da bilirler. Ama ben bakış açımı genişletmeyi filmler sayesinde öğrendim: Kendimde Film Eleştirmeniyim  biliyorsunuz. 

Dünya Savaşı Z  ( World War Z 2013)  filminde  Gerry Lane’nin  Kudüslü yetkili ile  yaptığı görüşmedeki geçen  diyalog ‘’ -Bir değişiklik yapmaya karar verdik.

-Ne değişikliği?  - Onuncu Adam. Eğer dokuzumuz da aynı bilgiye bakıp aynı sonuca ulaşırsa... onuncu adamın görevi karşı oy bildirmektir. Ne kadar imkansız gözükürse gözüksün... onuncu adam, diğer dokuzunun yanıldığı kanısıyla araştırmak zorundadır. -  Onuncu adam sendin. -Aynen öyle.’’ 

Bende bu  diyologdaki gibi dünyadaki olaylara karşı, bakış açısı bensimsedim kendime.

Gelelim şu meşhur 1994 yılında çıkan illuminati kartlarına.  Şimdi  bu kartlar kimin diye sorsam ne dersiniz? herkes İlluminati örgüünün diye cevap verir. Ya değilse? 

Şimdi detaylara girelim. 1 Şubat 2017 yılında  Kült Tv ‘nin  yayınlamış olduğu kartları anlattığı video da meraklılar için videonun altında  kartları indirebilecekleri link verilmişti. Kartları 2017 de indirdim Herkesin yapabileceği gibi indirdiğiniz resimlerin üstüne gelip sağa tıklayıp özellikler  kısmına basınca içerisindeki ayrıntılar görülür.

Değiştirilme tarihi 18 Şubat  2009 diyor yani  bu resimler 2009 da  bir şekilde düzenlenmiş sanırım isimleri konusunda kartları kolay bulmak için isimlendirilmiş.

Hadi diyelim komple bir tasarım yapıldı ama kurcalansa bile 2009 da elenilmiş kartlara yani. Şimdi  size iki fotoğraf göstereceğim bakalım.

 

resim-1-008.jpgresim-2-012.jpg

 

Trump'ın yazmış olduğu 13 Haziran 2020 deki mesajı ve illuminatı kartı. Tesadüfe bakın!!!

Şimdi eee bu adam illuminati karşıtı neden kartta ki mesajı atmış diyebilirsiniz. Açıklayayım bu hususu da. Çünkü illuminati oyun kartları, İlluminati örgütü  tarafından yapılmadı Bu kartlara sadece böyle bir isim verildi. Meşhur oyun kartları , İlluminatus! Trilogy adlı üçleme romandan uyarlanmıştır.

Bu üçleme romanı ise Robert Anton Wilson, Robert Shea, Ken Campbell adlı Amerikalı yazarlar yazmıştır. İlluminatus! Trilogy Bu kitapta illuminati tarafından yazılmadı. ABD derin devlet tarafından yazılmıştır. İlluminati kartlarda ABD derin devleti tarafından yazılmıştır.

Yani şimdi kafanızda bazı şeyleri netleştirdiniz mi? Tv’lerde  Türklere virüs bulaşmayacak deyip sürekli illuminati, tek göz , yok şu rapcı , yok şu şeytana tapan kız,  deyip insanlara samimi gelen ama aslında size ters algı ile herşeyi dünyada sanki illuminati yapıyormuş, yapmış algılarına gelmeyin.

Hiçbir çözüm üretmezler anca  aldıkları emir ile korku salarlar.
Tv’lerde önce paso korku saldılar saldılar saldılar. İnsanlar bunaldı sonra baktı bunların dediği gibi olmuyor virüsü hafife aldılar. İnsanlar rehavete kapıldı. Tabi bu kapılmasında bazı insanların  bilinçsizliğinin  payıda  büyük  dünyada virüs hiç yokmuş  gibi  davranıyorlar.

Maskeler kimisinin boynunda, kimisinin burnu dışarıda, kimisi hiç takmıyor. Marketçi kardeşlerimize yazık  günah değilmi uyarmakdan iş yapamıyorlar markete girerken  bile maske takmak çokmu zor . Bakın Pekin’deki  son durumlara.

Öyle Tv’de anlatıkları gibi toptan aniden milyonlar milyarlar ölmeyecek zaten uzun süreli bir kaosun planlarının başı virüs. 5-10 senelik. Ama ciddi durum belki ölüm oranı az ama  çabuk yayılıyor ve mutasyona uğruyor. Bana bir şey olmaz deme sen gerekeni yap  maskeni tak, sosyal mesafeni koru, Hijyen kuralarına uy!

Hastanede solunum yetmezliği çekip can çekişmekten iyidir işi sıkı tutmak. Elbette normalleştirme olacak insanlar çalışacak işini gücünü yapacak ama önlemlerini alıp ve  gerekli kurallara uyarak.

Aslında  Tv’lerde saatlerce magazin programlarındaki ahlaksızlığı  gösterip  bütün gün yayınlanan yarışmalar ile uyuşturulan insanlara sadece 30 saniye hastende solunum yetmezliği çekip can çekişenleri  göstereceksin ki bilinçlensinler!!!

Bakın o zaman sokakta maskesiz gezen  kurallara uymayan  olur mu?  Şimdi  Tv’deki illuminatici ve sistem adamları  çip, sanal para,  diye algı yapıyor. Bu oyunlara gelmeyin çip sanal para manal para bunlar hepsi algı ve oyun!!

 

resim-3-006.jpg

 

Geçmişte indirmiş olduğum bir kart.  Bu  kartı incelediğimizde Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civi War 2016)  Filmini izleyenler hatırlayacaktır.  Kartta Avengers Logo’su var. Filmde aynı  marka araba ve havalimanı vardı Almanya’da geçiyordu aynı kule vardı. Hatta havalimanın da  aynı model arabaya Winter Soilder , Steve Rogers ve Falcon  binmişti. Tek farklı   kartta sarı olan rengi  filmde mavi idi.  Tesadüfe bakarmısınız?

 

resim-4-002.jpg

 

Yine bir illuminati oyun kartı karşımızda  bu karta deyinmeden önce   şu  haberlere bi göz atalım ‘’Facebook'tan Google sürprizi. Facebook'taki fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar'a aktarmak, Facebook'un herkese açtığı araç sayesinde artık çok kolay.’’ Neden fotoğrafları facebook ile birlikte yaptılar? Düşündünüz mü? Facebooktaki herkesin fotoğrafları google depolarında gidecek.

Biraz kafa yorarsak Yani düşünün benim yüzümü alarak yüz nakli yapabilirler. Korkunç bir durum.  Taht Oyunları (Game  of Thrones) dizisinide hiç kimseler ölmüş insanların yüzlerini alarak onları kullanıyorlardı. Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) film serilerinde insanların yüzünün birebir kopyası yapabılabilen bir teknoloji vardı.

Facebook ve Instagram genellikle fotoğrafı için kullanılıyor. İnsanlar  kendi  fotoğraflarını durmadan yüklüyorlar bağımlı gibi.. Hatta efektler eklendiği için gelecekte örnek vermek için diyorum aynı benim tam sahtem olacak, yani insanların sahteleri olacak. Yani yüz hareketler falan aynı kopya insanlar olacak.

Şeytani akılların gelecek planları var. Bunların  kafalarına  koydukları planları  Film dizi  oyun dergilere gizliyorlar. Şimdi şu mesele var bir tek mutlak gaybı ALLAH bilir.

Ama ilim ve bilim ile bazı şeyler ön görülebilir. Mesela önceden  hava durumu ve  doğacak bebeklerin cinsiyetleri bilinmiyordu. Şimdi ise ilim ve bilim sayesinde hem doğacak çocuklar hemde hava durumları  günler öncesinden bilinebiliyor.

Nasıl bazı alimler kendi şiirlerinde  veya kitaplarında  şifre ile verdiyse  bugunleri görüp ALLAH’ın izni ile. İlmi şeytani yönden kullananlarda gelecekte  olanları  görüp şifreleyebiliyor. Yani herşey ALLAH’ın izni ile. Zaten imtihan dünyası değil mi?

İster kötü, ister iyi kullanmak ilmi, bilmi, hayatımızı… Tabi bunun sonuçları  ahirette hesabı cennet ve cehennem. (Detaylı bir video yada programda daha  detaylı anlatacağim bu konuyu.)  Yani kimse korkmasın. Bunların planları varsa  biz napmalıyız. Okumalıyız ALLAH’ın ipine sım sıkı sarılmalıyız. İlim ve bilime önem vermeliyiz. Bilinçlenmeliyiz. Okumalıyız, Araştırmalıyız. Tv’de yada başka mecralardakikerin ağızlarına bakmamalıyız. Çözüm aslında biziz. Herşey bizde saklı.

 

resim-5.jpg

 

Birkaç gün önce ABD de telefonla arama ve kısa mesaj kesintisi ve İnternet kesintisi yaşandı. Çin’de internet kesintisi oldu. İnternet kesintisi ardından Pekin’de elektrik kesintisi oldu.

ABD Çin'den birliklerini geri çekiyor diye bir haber çıktı. Bu kesintiler ABD’nin Çin’den askerlerini geri çekmesi için yapılmış bir oyun olabilir. The Economist dergisinin 2020 kapağını bir kez daha  hatırlayalım. Yarısı  kırmızı  Yarısı yeşildi.

Yani kırmızı 20’yi yaşadık  Salgın, ölümler, iç savaşlar ve  ulusal savaşların sesleri. Yeşil 20 ye geldi sıra ve  senenin  yarısı  dolmak üzere. Beyaz saray ve  sahte uzaylı saldırısı.  T-Mobile Verizon AT&T,  vs iletişim  kesintileri ve son zamanlardaki  ufo görüntüleri ve bazı  profesörlerin  dünya dışı varlıklar var açıklamaları, sahte uzaylı istilasının başlangıcı olabilir.

İnsanları  pskolojik olarak hazırlıyorlar.  2020'nin bir sonraki sayfası yani yarısı yeşil 20 geldi çattı. Bu dönem planları sahte uzaylı saldırıları, elektrik kesintileri, sahte mesih ve yapay doğa olayları olabilir.(Haarp Teknolojisi ile depremler,tsunamiler, hortumlar vs.) Sırf iç  basını değiş  dış  basın haberlerini takip edin. 

Bu arada ben yazımı bitirp toparlayana kadar. Çin Hindistan savaşınnda  ölü sayısı 20 yi  bulmasına rağmen herkes olayın dahada  büyüyeceğini düşünüp nükleer savaş lafları yükselirken, ilginç bir şekilde Çin ve Hindistan sorunu barışçıl yollarla çözmek için anlaştı haberi geldi. Acaba?

Akıllara  su soru işareti gelmiyor değil. Bu anlaşma sonrası  Hindistan’ın  Pakistan arasındaki  gerginliği ve Hindistan’ın Müslümanlara yaptığı zulmleri malum herkes biliyor.

Acaba? Hindistan – Pakistan arasında bir savaş çıkabilir mi? Bu savaş olabileceğinden dolayı Çin ve Hindistan ateşkesi ondan mı yaptı? İnşaALLAH savaş  falan çıkmaz. Bu olaylar olmaz. Virüsten kurtulup eski günlerimize geri döneriz. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gökhan AKYÜREK Arşivi